Трагедія на пляжі: на Одещині від підриву на вибухівці загинули двоє людей

Трагедія на пляжі: на Одещині від підриву на вибухівці загинули двоє людей.

Трагедія на пляжі: на Одещині від підриву на вибухівці загинули двоє людей. Фото ілюстративне: facebook.com/poberejye.odessa

Події
14 серпня 2022 19:42

Удень, 14 серпня, на одному з пляжів Одеської області, у Білгород-Дністровському районі, від підриву на невідомому вибуховому пристрої у прибережних водах двоє людей загинули, а ще один відпочиваючий отримав поранення. Про це повідомили у пресслужбі Оперативного командування "Південь".

За попередніми даними, група чоловіків, ігноруючи оголошені обмеження щодо відвідування узбережжя та купання у прибережних водах, нехтуючи попереджувальними знаками, влаштувала відпочинок із купанням на одному з пляжів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Під час плавання від підриву на невідомому вибуховому пристрої двоє чоловіків загинули на місці, а ще один отримав поранення. Наразі на місці події працюють фахівці швидкої допомоги, вибухотехніки та слідчо-оперативна група.

Як повідомили в офіційному телеграм-каналі Білгород-Дністровської міської ради, трагедія сталася в Затоці на базі відпочинку "Рута".

Зазначимо, що трагічні події, пов'язані з порушенням мінної безпеки, на пляжах в Одеській області трапляються вже не вперше. Так, 11 липня під час купання в морі на невідомому предметі підірвався 50-річний переселенець із Донбасу. На початку липня в курортному селищі Кароліно-Бугаз один любитель екстремального плавання загинув, а другий – отримав контузію та легкі тілесні ушкодження. Ще одна трагедія сталася у середині липня: молодий чоловік вирішив відсвяткувати свій День народження на пляжі, вирушив купатися та підірвався на невідомому пристрої.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах