Загинув у День народження: на Одещині чоловік під час відпочинку на пляжі підірвався на міні (оновлено)

На Одещині чоловік під час відпочинку на пляжі підірвався на міні.

На Одещині чоловік під час відпочинку на пляжі підірвався на міні. Фото: od.npu.gov.ua

Події
15 липня 2022 18:30

На Одещині чоловік на пляжі підірвався на міні. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Оперативне командування "Південь".

Так, у прибережних водах одного із пляжів Одеської області стався вибух.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Ігноруючи заборону та нехтуючи заходами безпеки, місцевий житель вирішив поплавати у морі.
Зайшовши у воду, чоловік вибухнув на невідомому пристрої. Внаслідок вибуху сталася травматична ампутація голови.

Трагедію вже прокоментував Сергій Братчук. "У свій День народження молодик підірвався на міні. Порушуючи всі заборони, всі вимоги, нехтуючи безпекою, пішов купатися. Страшну річ зараз скажу: підірвався з травматичною ампутацією голови. Я не для того розповідаю подробиці, щоб вас налякати, а щоб нагадати, наскільки небезпечно купатися у Чорному морі, відвідувати пляжі та чорноморське узбережжя", – сказав речник Одеської ОВА.

Відео: facebook.com/sergey.bratchuk

Також Братчук зазначив, що небезпеку на пляжах можуть становити не лише міни, адже у разі, якщо над морем летітиме ворожа ракета, а сили ППО її знищать, уламки також можуть завдати каліцтва людям, які в цей момент опиняться на узбережжі. Наприкінці свого звернення представник ОВА вкотре закликав громадян почекати з відпочинком на пляжах до закінчення війни.

ОНОВЛЕНО: На сайті Національної поліції Одеської області опублікували фотографії з місця трагедії.

Фото з місця трагедії.Фото з місця трагедії. Фото: od.npu.gov.ua

"Нині у водоймах Одеської області купатися небезпечно та заборонено. Прибережна смуга та водна гладь регіону є захисними та містять вибухові пристрої. Під час війни дуже важливо не нехтувати своєю безпекою та бути свідомими. В іншому випадку може трапитися лихо, як це сталося сьогодні з мешканцем Білгород-Дністровського району, який загинув під час купання в морі внаслідок вибуху невідомого предмета", – підкреслили правоохоронці.

Фото з місця трагедії.Фото з місця трагедії. Фото: od.npu.gov.ua

Зазначимо, що трагедії, пов'язані з порушенням мінної безпеки, на пляжах в Одеській області трапляються вже не вперше.

На початку липня в курортному селищі Кароліно-Бугаз один відпочиваючий під час купання в морі підірвався на міні, а другий любитель екстремального плавання отримав контузію та легкі тілесні ушкодження.

Удень 11 червня 50-річний переселенець із Донбасу під час купання на одному з пляжів Одеської області загинув, підірвавшись на невідомому предметі. Трагедія сталася на очах у його дружини, сина та товариша. Останній вирушив купатися разом із потерпілим і лише дивом уникнув його долі.

Також трагічний випадок трапився в Одеському регіоні наприкінці березня. Тоді, незважаючи на заборону та спеціальні огорожі, двоє мешканців області на власному автотранспорті проігнорували попередження, внаслідок чого дівчина загинула на місці, а чоловік отримав травми.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах