Трагедія під час відпочинку: на Одещині чоловік підірвався на міні

Трагедія під час відпочинку: на Одещині чоловік підірвався на міні.

Трагедія під час відпочинку: на Одещині чоловік підірвався на міні. Фото ілюстративне: facebook.com/odesapolice

Події
03 липня 2022 07:31

На Одещині відпочивальник під час купання в морі підірвався на міні. Ще один любитель екстремального плавання отримав контузію та легкі тілесні ушкодження. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Оперативне командування "Південь".

Трагічний випадок стався у курортному селищі Кароліно-Бугаз. Чоловіча компанія, незважаючи на заборону та попередження про мінну небезпеку вздовж усього чорноморського узбережжя, вирішила відпочити на пляжі.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Під час запливу в море один із відпочивальників підірвався на невстановленому вибуховому пристрої. Його тіло витягли на берег без ознак життя. Другий плавець отримав контузію та легкі подряпини. Від госпіталізації постраждалий відмовився.

"Попередження про мінну небезпеку – це не жахачки військових і не перешкода відпочинку. Це реальна турбота про збереження ваших життів. Відпочинемо разом після Перемоги!" – вкотре нагадали військові.

Зазначимо, що такі трагічні події трапляються в нашому регіоні вже не вперше. Так, вдень 11 червня 50-річний переселенець із Донбасу під час купання на одному з пляжів Одеської області загинув, підірвавшись на невідомому предметі. Трагедія сталася на очах у його дружини, сина та товариша. Останній вирушив купатися разом із потерпілим і лише дивом уникнув його долі.

Також нехтування правилами мінної безпеки наприкінці березня обернулося сумними наслідками для двох мешканців області, які вирішили проїхати на власному автотранспорті огородженою територією з табличками, що попереджають про небезпеку. Внаслідок наїзду на вибухонебезпечний предмет дівчина загинула на місці, а чоловік отримав травми.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах