Відпочинок ціною в життя: на пляжі в Одеській області чоловік підірвався на міні

Відпочинок ціною в життя: на пляжі в Одеській області чоловік підірвався на міні.

Відпочинок ціною в життя: на пляжі в Одеській області чоловік підірвався на міні. Фото: facebook.com/okPivden

Події
12 червня 2022 08:51

Незважаючи на численні попередження, обмежувальні позначки та категоричнy заборону на відвідування узбережжя та купання у замінованому морі, одесити та гості регіону продовжують нехтувати власною безпекою. Зрештою, це призводить до трагедії.

Так, вдень 11 червня на одному із пляжів Одеської області чоловік підірвався на невідомому предметі. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Оперативне командування "Південь".

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Незважаючи на заборону, родина переселенців із Донбасу прийшла відпочивати на узбережжя. Поки мати з сином розкладали речі, батько вирішив заміряти глибину та температуру води. Як повідомили у прес-службі Нацполіції Одеської області, 50-річний чоловік загинув під час купання в морі внаслідок вибуху невідомого предмета. Трагедія сталася на очах у його дружини, сина та товариша. Останній вирушив купатися разом із потерпілим і лише дивом уникнув його долі.

Відео: facebook.com/gunp.odessa

На місці трагедії працювали вибухотехніки та слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Наразі з'ясовуються обставини події та вирішується питання щодо її внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України з позначкою "нещасний випадок".

Трагедію на пляжі вже прокоментував речник Оперативного штабу Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук. Він висловив співчуття близьким загиблого та вкотре нагадав, що під час війни пляжі та узбережжя – це не місце для відпочинку.

Відео: facebook.com/sergey.bratchuk

Військові та правоохоронці вкотре наголошують, що сувора заборона на відвідування узбережжя та купання в морі – це заходи безпеки, нехтування якими можуть коштувати життя.

Нагадаємо, що наприкінці березня в Одеському регіоні стався трагічний випадок. Незважаючи на заборону та спеціальні огорожі, двоє мешканців області на власному автотранспорті проігнорували попередження, внаслідок чого дівчина загинула на місці, а чоловік отримав травми.

Також ми повідомляли про те, що вчора до узбережжя Одеської області знову винесло зірвану з якоря ворожу міну. Боєприпас вибухнув у воді, за 20 метрів від берега. На щастя, внаслідок цього вибуху ніхто не постраждав.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах