До узбережжя Одеської області знову винесло ворожу міну

До узбережжя Одещини знову винесло ворожу міну.

До узбережжя Одещини знову винесло ворожу міну. Фото: facebook.com/okPivden

Події
11 червня 2022 15:28

На Одещині до узбережжя знову викинуло зірвану з якоря ворожу міну. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Оперативне командування "Південь".

Небезпечний боєприпас військові виявили за 20 метрів від берега. Міна здетонувала прямо у воді, ймовірно, в результаті зіткнення з іншим предметом.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відео: facebook.com/okPivden

Інцидент із черговим викидом міни поблизу берега вже прокоментував спікер Оперативного штабу Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук: "Які ще необхідні докази того, що цього року в Чорному морі купатися небезпечно?!" – написав він.

Як зазначили в Оперативному командуванні "Південь", станом на 13:00 11 червня корабельне угруповання ворожих сил без змін складу та задач продовжує блокувати судноплавство та тримає під загрозою ракетних ударів територію України. Станом на ранок 11 червня в Чорному морі знаходилися чотири надводні кораблі і два підводні човни із сумарним залпом у 40 крилатих ракет типу "Калібр", а також два великі десантні кораблі.

У зв'язку з високою ймовірністю ракетних ударів і мінною небезпекою військові вкотре закликають жителів Одеси та області не наражати себе на небезпеку, дотримуватися алгоритму дій при повітряній тривозі, не наближатися до підозрілих предметів і зон обмеженого доступу на узбережжі та територіях, що межують з берегом.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах