На селищі Котовського трирічна дівчинка випала з вікна на 20 поверсі

На селищі Котовського трирічна дівчинка випала із вікна на 20 поверсі.

На селищі Котовського трирічна дівчинка випала із вікна на 20 поверсі. Фото: od.npu.gov.ua

Події
16 серпня 2022 21:27

Сьогодні, 16 серпня, трирічна дівчинка випала із вікна багатоповерхівки на вулиці Марсельській в Одесі. Дитина не вижила. Про це повідомили у пресслужбі обласної поліції.

Так, маля випало з вікна квартири, розташованої на 20-му поверсі і від отриманих травм померла на місці. За попередньою інформацією слідчо-оперативної групи територіального підрозділу поліції, трагедія сталася, коли дорослі пішли до магазину, а дівчинка перебувала із семирічним братиком. Вибравшись на підвіконня на кухні, вона сперлася на москітну сітку і впала. До цього трагічного випадку сім'я у поле зору правоохоронців не попадала і за місцем проживання характеризується позитивно.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наразі правоохоронці встановлюють повні обставини події. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань щодо частини другої пункту авторого статті 115 Кримінального кодексу України з позначкою "нещасний випадок".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах