Чотири пожежі: як минула доба у рятувальників

Чотири пожежі: як минуло добу у рятувальників.

Чотири пожежі: як минуло добу у рятувальників. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
19 серпня 2022 09:26

За добу, з 18 по 19 серпня, в Одеському регіоні гасили сім пожеж, чотири з яких спалахнули у нашому місті. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Був один виїзд на вилучення та знищення вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни у Болградському районі, село Вознесенка-1, що на вулиці Молодіжній. Там знайшли артснаряд калібру 71 міліметр.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У тому самому районі, селі Дмитрівка, водолази шукали 22-річного хлопця на місцевому ставку. Він зник 17 серпня під час відпочинку на воді. Зниклого не знайшли. Протягом дня обстежили два з половиною квадратні кілометри поверхні води, чотири кілометри берегової смуги та 4000 квадратних метрів дна. Від ДСНС залучали одну одиницю техніки, катер "Прогрес-4", шість рятувальників, з них два водолази.

Був виїзд до Роздільнянського району, за межі села Глибокий Яр. О 22:49 там розпилили та прибрали дерево з проїжджої частини автодороги "Одеса – Вінниця".

У Подільському районі за межами села Жеребкове співробітники ДСНС допомогли вилучити мікроавтобус Mercedes Sprinter із бруду.

Усі фото: facebook.com/DSNSODE

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах