На трасі Одеса-Овідіополь вантажівка на смерть збила жінку-пішохода

На трасі Одеса-Овідіополь вантажівка на смерть збила жінку-пішохода.

На трасі Одеса-Овідіополь вантажівка на смерть збила жінку-пішохода. Фото: facebook.com/gunp.odessa

Події
21 серпня 2022 10:02

Увечері, 20 серпня, на перехресті дороги Одеса-Овідіополь трапилася смертельна аварія. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Одеської області.

За попередньою інформацією, 45-річний водій вантажівки MAN скоїв наїзд на 51-річну мешканку села Нова Долина, яка переходила дорогу поблизу регульованого пішохідного переходу. Від отриманих травм жінка померла.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

На місці аварії працювали співробітники територіального відділу поліції та слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод Слідчого управління Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Наразі вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 286 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого") Кримінального кодексу України та призначення низки експертиз.

Нагадаємо, увечері 18 серпня на трасі Одеса-Вознесенськ сталася смертельна ДТП. Там водій Mitsubishi Outlander зіткнувся з автопоїздом MAN, що рухався назустріч, а той у свою чергу втратив керованість і зіткнувся з автомобілем Suzuki. Внаслідок отриманих у ДТП травм 25-річний водій Suzuki та 41-річний пасажир Mitsubishi загинули. Водія Mitsubishi та 33-річного пасажира Suzuki госпіталізували з політравмами, закритими черепно-мозковими травмами та іншими тілесними ушкодженнями. 54-річний водій MAN не постраждав.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах