Під Одесою сталася нищівна ДТП за участю автопоїзда: загинуло двоє людей

Під Одесою сталася нищівна ДТП за участю автопоїзда: загинуло двоє людей.

Під Одесою сталася нищівна ДТП за участю автопоїзда: загинуло двоє людей. Фото: od.npu.gov.ua

Події
19 серпня 2022 16:06

У Березівському районі Одеської області сталася смертельна ДТП. Постраждали четверо людей: двоє померли на місці події, ще двоє перебувають у лікарні у тяжкому стані. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Одеської області.

Аварія сталася вчора увечері на трасі Одеса-Вознесенськ. Попередньо відомо, що 31-річний водій Mitsubishi Outlander виїхав на зустрічну смугу, щоб випередити автомобіль Suzuki, але втратив керування, від чого автомобіль почав розвертати навколо своєї осі. Легковик зіткнувся з автопоїздом MAN, що рухався назустріч, який, у свою чергу, втратив керованість і зіткнувся з Suzuki.

Внаслідок отриманих у ДТП травм 25-річний водій Suzuki та 41-річний пасажир Mitsubishi загинули. Водія Mitsubishi та 33-річного пасажира Suzuki госпіталізували з політравмами, закритими черепно-мозковими травмами та іншими тілесними ушкодженнями. 54-річний водій MAN не постраждав.

На місці події працювали правоохоронці та слідчі. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною третьою статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, які спричинили загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України. Ведеться слідство.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах