В Одесі на смітнику знайшли розчленоване тіло жінки

В Одесі на смітнику знайшли розчленоване тіло жінки - фото

В Одесі на смітнику знайшли розчленоване тіло жінки - фото

Події
23 серпня 2022 10:47

В Одесі чоловік побив жінку до смерті, відрубав їй голову та кінцівки, а також сховав тіло в сумку та ковдру та викинув на найближче звалище. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Так, 17 серпня до територіального відділу поліції із заявою звернулася літня мешканка Суворівського району.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Жінка просила допомоги у пошуках її 51-річної доньки, яка кілька днів не виходила на зв'язок. У ході проведення низки оперативно-розшукових заходів поліцейські відпрацювали коло спілкування зниклої та з'ясували, що останнім, хто міг бачити розшукувану, був 44-річний житель того ж таки Суворовського району.

Слідство встановило, що ввечері 13 серпня чоловік познайомився із зниклою одеситкою та запросив її до себе. Під час спільного вживання алкоголю між зловмисником та потерпілою виникла сварка, під час якої господар кілька разів ударив гостю по голові. Від отриманих травм жінка померла. Щоб приховати сліди злочину, чоловік відвернув тіло до підсобного приміщення, а за добу розчленував, сховав ковдру та сумку та викинув у альфатер.

  • В Одесі на смітнику знайшли розчленоване тіло жінки фото
  • В Одесі на смітнику знайшли розчленоване тіло жінки фото 1
  • В Одесі на смітнику знайшли розчленоване тіло жінки фото 2

В Одесі на смітнику знайшли розчленоване тіло жінки фото





У події зловмисник звинувачує горілку. Поліцейські під процесуальним керівництвом Суворовської окружної прокуратури Одеси затримали фігуранта у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили йому про підозру у умисному вбивстві, передбаченому частиною першою статті 115 Кримінального кодексу. Слідство продовжується. Поліцейські піклуються про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Усі фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах