На Одещині зловили медиків-аматорів РФ

На Одещині зловили медиків-аматорів РФ.

На Одещині зловили медиків-аматорів РФ. Фото: facebook.com/ssu.odesa

Події
23 серпня 2022 16:39

В Ізмаїлі на Одещині затримали двох медпрацівників, які виправдовували російську агресію. Про це повідомляє пресслужба СБУ на Одещині.

Так, двоє місцевих жителів публічно виправдовували збройне вторгнення Росії до України та підтримували дії окупантів. Більше того, вони виготовили та поширили у соціальній мережі відеоматеріал, який публічно виправдовує та заперечував збройну агресію та військові злочини окупантів в Україні. В оприлюдненому відео міститься заперечення тимчасової окупації частини українських територій та вихваляння російських загарбників. Ця посада набула суспільного резонансу і викликала хвилю обурення.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Правоохоронці провели санкціоновані обшуки щодо місць фактичного проживання та роботи фігурантів справи. За їх результатами вилучили комп'ютерну техніку та мобільні термінали на місці злочину. Наразі їм готують повідомлення про підозру. Триває слідство. Правоохоронці перевіряють ймовірну причетність російських спецслужб до деструктивної діяльності підозрюваних.

На Одещині зловили медиків-аматорів РФ.На Одещині зловили медиків-аматорів РФ. Фото: facebook.com/ssu.odesa

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах