Перші дні осені: яка погода буде в Одесі наступного тижня

Перші дні осені: яка погода буде в Одесі наступного тижня.

Перші дні осені: яка погода буде в Одесі наступного тижня. Фото: freepik.com

Події
28 серпня 2022 20:21

Згідно з прогнозами синоптиків, у першій половині тижня в Одесі буде ясна або злегка хмарна погода, у середу можливі короткочасні дощі, а в другій половині тижня буде хмарно. Вдень стовпчик термометра до четверга не опускатиметься нижче +28°С, а у четвер та в п'ятницю температура знизиться до +22–25°С.

Про це повідомляє Український Гідрометеорологічний центр.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

29 серпня

Протягом доби ясно. Вітер уночі – південно-західний, уранці – західний, удень та ввечері – південний. Швидкість вітру становитиме 1–5 метрів за секунду. Температура вночі – +24–26°С, удень – +30°С.

30 серпня

Уночі та ввечері ясно. Зранку та вдень очікується легка хмарність. Вітер уночі – південний, уранці та вдень – південно-східний, увечері – південно-західний. Швидкість вітру становитиме 1–6 метрів за секунду. Температура вночі – +25–26°С, удень – +28–29°С.

31 серпня

Уночі та вранці ясно. Удень та ввечері очікуються короткочасні дощі. Вітер уночі – північно-західний, вранці, вдень та ввечері – північний. Швидкість вітру становитиме 2–6 метрів за секунду. Температура повітря вночі – +23–26°С, удень – +29–30°С.

1 вересня

Уночі буде ясно, решту доби – хмарно. Протягом доби вітер дутиме з півночі зі швидкістю 4-7 метрів за секунду. Температура вночі – +22–24°С, удень – +24–25°С.

2 вересня

Уночі, удень та ввечері буде хмарно. Уранці хмарно. Вітер вночі та вранці – північно-східний, удень та ввечері – східний. Швидкість вітру становитиме 4–7 метрів за секунду. Температура вночі – +20–23°С, удень – +22–24°С.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах