21 пожежа та вибухівки часів Другої світової війни: як минула доба в одеських рятувальників

21 пожежа та вибухівки часів Другої світової війни: як минула доба в одеських рятувальників.

21 пожежа та вибухівки часів Другої світової війни: як минула доба в одеських рятувальників. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
28 серпня 2022 11:19

За добу, з 27 по 28 серпня, в Одеському регіоні гасили 21 пожежу, шість із яких спалахнули в нашому місті. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

В області продовжуються займання сухої рослинності. За останні 24 години рятувальники дев'ять разів виїжджали на ліквідацію таких пожеж. Загальна площа рослинності, що постраждала від вогню, склала 3,188 гектара.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Протягом доби співробітники ДСНС двічі виїжджали на вилучення та ліквідацію вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни. Так, у селі Шабо Білгород-Дністровського району вони знищили артснаряд 150-міліметрового калібру, а за межами села Березань Одеського району – мінометну міну 82-міліметрового калібру.

Увечері 27 серпня рятувальники допомогли водоканалу відкачати воду з колодязя під час заміни труби водогону у місті Вилкове, на вулиці Кожедуба.

Також допомога представників Служби порятунку знадобилася 84-річному одеситу, який замкнувся у квартирі на вулиці Генерала Петрова і не міг самостійно відчинити двері.

Надзвичайних подій минулої доби в Одеському регіоні не виникло. На ліквідацію наслідків вибухів та обстрілів підрозділи Головного управління ДСНС в Одеській області не залучалися.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах