Збитки на 75 мільйонів: в Одесі незаконно привласнили Дачу Маразлі та Маєток Фабрицького

Збитки на 75 мільйонів: в Одесі незаконно привласнили Дачу Маразлі та Маєток Фабрицького.

Збитки на 75 мільйонів: в Одесі незаконно привласнили Дачу Маразлі та Маєток Фабрицького. Фото: facebook.com/nabu.gov.ua

Події
29 серпня 2022 12:03

САП та НАБУ завершили слідство про корупцію в Одеській облраді, де екс-главі управління з майнових відносин Віктору Лунгулу, а нині голові департаменту капбудівництва Одеської ОДА, вручили підозру у зловживанні службовим становищем. Про це повідомили у пресслужбі НАБУ.

За версією слідства, навесні 2018 року Лунгул безпідставно включив об'єкти нерухомого майна – пам'ятник архітектури місцевого значення "Дача Маразлі", "Маєток Фабрицького" та інші будівлі та земельні ділянки, що знаходилися у комунальній власності списку об'єктів, що підлягають приватизації шляхом викупу орендарем та уклав договір купівлі-продажу такого майна за ціною, нижчою від ринкової.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Інтересам громади завдали збитків на суму понад 75 мільйонів гривень. Дії зазначеної особи кваліфіковані за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 364 Кримінального Кодексу.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах