В Одесі подорожчає оренда житла

У Одесі подорожчає оренда житла.

У Одесі подорожчає оренда житла. Фото: budport.com.ua

Події
29 серпня 2022 15:29

Оренда житла в Києві та Одесі зросте на 15%, оскільки в ці міста повертаються біженці, що виїжджали за кордон, а також приїжджають сюди і з окупованих територій. Про це розповів голова Асоціації фахівців з нерухомості (ріелторів) України Юрій Піта, повідомляє gsminfo.

За його словами, в цей час ринок орендної нерухомості в західних регіонах країни стабілізувався, ймовірно, навіть незначне зниження ставок. Проте істотних змін там поки що не слід очікувати.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Натомість на зниження вартості житла на західній частині України можна розраховувати. До кінця року вартість квартир може знизитись на 20%. В інших областях ціни впадуть ще більше – до 30%.

При цьому Піта зазначив, що основними покупцями житла стануть переселенці, які мають певні заощадження. Вони створюватимуть основний попит на нерухомість на вторинне житло. А ось вкладатись у новобудови, швидше за все, українці не стануть.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах