Труханов висловився проти знесення пам'ятника Катерині в Одесі

Труханов висловився проти знесення пам'ятника Катерині в Одесі - фото

Труханов висловився проти знесення пам'ятника Катерині в Одесі - фото

Події
29 серпня 2022 15:53

Мер Одеси Геннадій Труханов виступив проти знесення пам'ятника Катерині ІІ. За його словами, його знесення не має сенсу. Про це стало відомо з інтерв'ю Corriere della Sera.

"Я проти знесення статуй. Від того, що ми зруйнуємо пам'ятники, історія не зміниться. Я знаю, що зібрана петиція з 25 000 підписами, але я чекаю. З такою логікою мені також прибрати пам'ятник Пушкіну чи Гагаріну? Це не має сенсу", – Сказав Труханов.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В інтерв'ю він також припустив, що Росія та Володимир Путін не відмовилися від планів із захоплення Одеси.

“Він одержимий нашим містом. оточення Одеси з півночі для з'єднання з Придністров'ям та фронтальний удар Чорноморського флоту з півдня", – вважає Труханов.

Він також сказав, що виступає за повернення Криму політико-дипломатичним шляхом. Я вважаю, що важливо діяти політично, адже на коні життя мільйонів людей.

"Я не хочу, щоб мене неправильно зрозуміли. Звичайно, я мрію про повернення до наших кордонів 1991 року, але треба крок за кроком домовлятися, поступово шукати компроміси, уникати конфронтації", – сказав Труханов.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах