В Одесі чоловік убив свою дружину, коли дізнався, що вона хвора на ВІЛ

В Одесі чоловік убив свою дружину, коли дізнався, що вона хвора на ВІЛ.

В Одесі чоловік убив свою дружину, коли дізнався, що вона хвора на ВІЛ. Фото: pexels.com

Події
30 серпня 2022 09:13

Одесит убив дружину, коли дізнався, що вона хвора на ВІЛ. Чоловік так розлютився, коли знайшов медичну довідку співмешканки, що сильно її побив у новорічну ніч. Жінка померла за кілька днів. Про це повідомляє УСІ.

Інцидент стався ще новорічної ночі 2021 року. Громадянська дружина попросила чоловіка дістати ліки. Поки він шукав те, що потрібно, дізнався, що вона хвора на ВІЛ.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Потім він почав бити дружину і завдав близько 10 ударів по голові. Після побиття, як це не дивно, вони продовжили святкувати. На третій день постраждала почала скаржитися на сильний біль голови. Чоловік запропонував викликати швидку допомогу, але жінка відмовилась. Побиття призвело до тяжкої закритої черепно-мозкової травми, яка зрештою призвела до смерті. Сусіди заявили, що чоловік, як і раніше, піднімав руку на жінку. За рішенням Суворівського районного суду Одеси, він сяде у в'язницю на сім років.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах