В одеській маршрутці сталася поножовщина: поліція шукає свідків (оновлено)

В одеській маршрутці сталася поножовщина: поліція шукає свідків.

В одеській маршрутці сталася поножовщина: поліція шукає свідків. Фото: informator.ua

Події
31 серпня 2022 14:10

30 серпня близько 17:30 у маршрутці №168 в Одесі між двома незнайомими чоловіками виник конфлікт, внаслідок якого один ударив іншого ножем. Наразі поліція шукає свідків. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Інцидент стався під час руху на вулиці Саропортофранківській у напрямку Суворовського району. Постраждалий із транспорту вийшов, орієнтовно біля провулка Асташкіна, згодом його госпіталізували, а зловмисник поїхав далі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За цим фактом поліцейські розпочали провадження за частиною першою статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють особу правопорушника.

Прикмети правопорушника: слов'янська зовнішність, зріст приблизно 170 сантиметрів, світле волосся.

Якщо у вас є інформація про обставини події та місцезнаходження зловмисника, телефонуйте в поліцію за телефонами (067) 121-17-80, (048) 779-49-66 або на спецлінію "102".

Оновлено 7 вересня:

Поліцейські знайшли чоловіка. На пошуки фігуранта оперативники витратили кілька днів і нарешті затримали його за місцем проживання у Суворовському районі. У злочинця вилучили можливе знаряддя злочину. Тепер йому загрожує в'язниця на строк від п'яти до восьми років.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах