У боях на Миколаївському напрямку загинув військовий з Одеської області

У боях на Миколаївському напрямку загинув військовий з Одеської області.

У боях на Миколаївському напрямку загинув військовий з Одеської області. Фото: facebook.com/savran.sel.rada

Події
03 вересня 2022 11:32

На фронті на Миколаївщині загинув житель села Саврань Андрій Янковий. Про це повідомили у пресслужбі Савранської селищної ради.

Загиблий захисник був стрільцем-помічником гранатометного відділення. Він загинув у бою з окупантами 30 серпня поблизу населеного пункту Степова Долина Миколаївської області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Це непоправна втрата для сім'ї, рідних, побратимів, усієї нашої громади. У цей важкий час приносимо щирі співчуття близьким та рідним, розділяємо ваш біль та схиляємо голову в глибокій скорботі. Вічна пам'ять тим, хто ціною власного життя та здоров'я захищає нашу державу! Вічна шана Герою! Спочивай, Андрію, з миром!" – йдеться у повідомленні сільської ради.

Нагадаємо, 2 вересня в Одесі попрощалися з бійцем Одеської бригади ТРО Святославом Алексапольським та морськими піхотинцями Сергієм Зоренком, Олегом Томашевським, Денисом Черняком, а 1 вересня на Одещині проводили в останню путь зоозахисника Георгія Липського.

Вічна пам'ять усім Героям, які віддали життя за Україну!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах