Порятунок вівці та граната часів Другої світової війни: як минула доба в одеських рятувальників

Порятунок вівці та граната часів Другої світової війни: як минула доба в одеських рятувальників.

Порятунок вівці та граната часів Другої світової війни: як минула доба в одеських рятувальників. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
03 вересня 2022 09:54

За добу, з 2 по 3 вересня, в Одеському регіоні гасили 29 пожеж, шість із яких спалахнули в нашому місті. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

В області продовжуються займання сухої рослинності. За останню добу рятувальники 18 разів виїжджали на ліквідацію таких пожеж. Загальна площа рослинності, що постраждала від вогню, склала 10,61 гектара.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Протягом доби представники Служби порятунку двічі допомагали тваринам, які потрапили в халепу. Так, за межами Кілії вони дістали із п'ятиметрової ями вівцю, а у Приморському районі Одеси зняли з дерева кота.

Не обійшлося й без виявлення вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни. Так, на полях зрошення у Суворовському районі виявили одну гранату РГД-33. Вилучити та знищити небезпечну знахідку планують сьогодні.

На ліквідацію наслідків вибухів та обстрілів підрозділи Головного управління ДСНС в Одеській області протягом доби не залучалися.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах