Постраждалий від займання, знищення гранати та заміри повітря: як минула доба в одеських рятувальників

Постраждалий від займання, знищення гранати та заміри повітря: як минула доба в одеських рятувальників.

Постраждалий від займання, знищення гранати та заміри повітря: як минула доба в одеських рятувальників. Фото ілюстративне: facebook.com/DSNSODE

Події
04 вересня 2022 12:22

За добу, з 3 по 4 вересня, в Одеському регіоні гасили п'ять пожеж, дві з яких спалахнули в нашому місті. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

В області продовжуються спалахи сухої рослинності. За останню добу рятувальники двічі виїжджали на ліквідацію таких пожеж. Загальна площа рослинності, що постраждала від вогню, склала 0,04 гектара.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Уранці 3 вересня на гарячу лінію Служби порятунку надійшов виклик від чергового лікаря швидкої допомоги. Медик повідомив, що в селі Молодіжне Великодолинської територіальної громади Одеського району на приватній ділянці спалахнула діжка з легкозаймистою речовиною. Подальшого горіння не було, проте внаслідок займання власник ділянки отримав термічні опіки І-ІІ ступенів 15-20% тіла. Постраждалого бригадою швидкої допомоги госпіталізували до опікового центру міста Одеси.

Протягом доби рятувальники один раз виїжджали на допомогу "103": у Приморському районі Одеси, на Аркадійській алеї, вони допомогли 22-річній дівчині витягти руку з тістомісу. Постраждалу передали бригаді швидкої допомоги.

Також співробітники ДСНС двічі виїжджали на допомогу "102": у Київському районі Одеси, на вулиці Люстдорфська дорога, вони відчинили двері квартири, а в Приморському районі Одеси, на розі вулиць Фонтанська дорога та Каманіна, відмили з проїжджої частини паливно-мастильні матеріали, які залишились після ДТП.

Не обійшлось і без вибухонебезпечних предметів. На полях зрошення у Суворовському районі Одеси піротехніки ДСНС вилучили та знищили гранату РГД-33 часів Другої світової війни, яку 2 вересня виявили діти.

Окрім того, рятувальники виїжджали до села Вапнярка Фонтанської територіальної громади Одеського району на заміри повітря у приватному будинку. Виявилося, що всі показники в межах норми, небезпечних речовин не виявили.

На ліквідацію наслідків вибухів та обстрілів підрозділи Головного управління ДСНС в Одеській області протягом доби не залучалися.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах