У Суворовському районі Одеси діти знайшли вибухівку: одеські патрульні відзвітували за добу

У Суворовському районі Одеси діти знайшли вибухівку: одеські патрульні відзвітували за добу.

У Суворовському районі Одеси діти знайшли вибухівку: одеські патрульні відзвітували за добу. Скриншот відео: facebook.com/odesapolice

Події
03 вересня 2022 13:38

Минулої доби патрульні поліцейські Одеси обробили 915 викликів. Про це повідомила речник Патрульної поліції в Одеській області Алла Марченко.

Також правоохоронці перевірили 35 підозрілих осіб, доставили до відділення поліції 19 порушників комендантської години, виявили три факти незаконного обігу наркотичних речовин та зупинили 15 п'яних водіїв.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Учора на вулиці Генерала Петрова жінка-водій автомобіля Mercedes, керуючи транспортним засобом із явними ознаками алкогольного сп'яніння, скоїла наїзд на чоловіка. Після ДТП вона намагалася втекти з місця події, але не впоралася з керуванням та виїхала на газон. Жінку доправили до лікарні на освідування. Авто затримали, а на порушницю склали всі необхідні адміністративні матеріали.

Учора на вулиці Ольгіївській зіткнулися мотоцикл та Toyota. За попередньою інформацією, водій мотоцикла не обрав безпечні швидкість та дистанцію, внаслідок чого скоїв зіткнення з автомобілем. До лікарні доправили водія мотоцикла.

Відео: facebook.com/odesapolice

Також речник Патрульної поліції нагадала про правила безпеки під час виявлення небезпечних предметів. Так, учора в Суворівському районі діти знайшли небезпечний предмет, схожий на вибухівку. Про це вони повідомили дорослих та викликали патрульних поліцейських. Інспектори негайно виїхали на місце виклику, обгородили територію та викликали спеціалістів.

"Якщо Ви чи Ваші діти виявили незрозумілі предмети, не слід їх чіпати та пересувати, а потрібно негайно дзвонити до поліції", – наголосила Алла Марченко.

Нагадаємо, учора на полях зрошення в Суворовському районі Одеси виявили гранату РГД-33. Вилучити та знищити небезпечну знахідку планують сьогодні.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах