Одесит заробив 500 мільйонів доларів на секс-контенті

Одесит заробив 500 мільйонів доларів на секс-контенті

Одесит заробив 500 мільйонів доларів на секс-контенті Фото: lr.com

Події
05 вересня 2022 11:57

Одесит і власник еротичного порталу OnlyFans одесит Леонід Радвінський заробив 500 мільйонів доларів і став одним із найбільш високооплачуваних власників інтернет-стартапів у Британії. Про це повідомляє Financial Times.

Такий дохід чоловік отримав за останні два роки. Розмір дивідендів Радвінському за 2021 рік становить 284 мільйони доларів, за поточний рік – 233 мільйони доларів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У своєму річному звіті компанія повідомила, що прибуток до оподаткування за рік до листопада 2021 року зріс із 61 до 433 мільйонів доларів, а виручка – з 358 до 932 мільйонів доларів. Загалом користувачі OnlyFans витратили майже 4,8 мільярда доларів на передплату на платформі в 2021 році, більша частина з них дісталася безпосередньо авторам контенту - платформа забирає собі всього 20%.

Зазначимо, що на особистому сайті власника Onlyfans йдеться про те, що він "емігрант з України в першому поколінні". За іншими даними, його родина переїхала до США з Одеси, коли Радвінському було шість років.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах