З тривогами: як минула ніч в Одесі та області сьогодні

Як минула ніч в Одесі та області сьогодні.

Як минула ніч в Одесі та області сьогодні. Фото: facebook.com/okPivden

Події
06 вересня 2022 08:08

Ніч з 5 на 6 вересня в Одесі та Одеській області розпочалася під сигнали повітряної тривоги, яка звучала двічі. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

Загалом, незважаючи на тривогу, ніч в Одесі та області завдяки нашим захисникам пройшла спокійно та без обстрілів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ворожа авіація активна над територією тимчасово окупованої Херсонщини. Одеська область продовжує готуватись до опалювального сезону. Продовжується реалізація "зернової ініціативи" у наших портах.

Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

Корабельне угруповання ворога в Чорному морі без змін у складі, районах маневрування та намірів знаходиться у постійній готовності до застосування 16 крилатих ракет "Калібр". Загрози ворожої активності нікуди не зникли.

Відео: facebook.com/okPivden



Наша авіація завдала 18 ударів по позиціях, логістиці, командних та опорних пунктах ворога. Протягом бойового дня в районі Високопілля продовжувалась розвідувальна діяльність за допомогою безпілотного шпигуна "Орлан-10". Точним пострілом зенітного ракетного підрозділу шпигун знищено. У районі Новогригорівки, що на Миколаївщині, при спробі атакувати наші позиції, було відкрито вогонь на поразку та знищено ударний ворожий вертоліт Ка-52. А під час ракетної атаки по звільнених територіях Херсонщини, в районі Андріївки, силами протиповітряної оборони знищено дві ракети Х-59.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах