Отримай відповідь: чи потеплішає на Одещині найближчим часом

Отримай відповідь: чи потеплішає на Одещині найближчим часом.

Отримай відповідь: чи потеплішає на Одещині найближчим часом. Фото: Фото: pinterest.com

Події
06 вересня 2022 16:18

Осінь в Україну та Одеську область прийшла за календарем. Вже 1 вересня сонячні дні різко змінилися на хмарні та прохолодні. Найближчим часом дуже тепліше не стане.

Як повідомила синоптик Наталія Діденко, орієнтовно на підвищення температури в Україні очікується з 7 вересня. За її словами, вже із завтрашнього дня і до 9 вересня погода буде сонячною та помірною. Однак не потрібно забувати про легкі курточки та кардигани.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Що стосується Одеської області, то найближчим часом найтепліший день на нас чекає 9, 11 та 13 вересня, коли температура підніметься до 25 градусів, але буде хмарно та дощово. Також буде спекотно 22 та 23 вересня коли температура становитиме 25-27 градусів. В решту днів температура буде близько 20 градусів. А після 24 вересня на нас чекає похолодання і температура становитиме максимум 15 градусів.

За словами синоптика Наталії Діденко, незважаючи на прохолодну погоду, зараз у регіоні проходить молоде бабине літо. Воно триватиме до 11 вересня. Після цього очікується так зване старе бабине літо. Його слід очікувати у другій половині вересня та на початку жовтня. Третє бабине літо припадає на середину листопада і вже тоді починаються перші справжні холоди.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах