В Одесі сталося вбивство через 500 гривень

В Одесі сталося вбивство через 500 гривень.

В Одесі сталося вбивство через 500 гривень. Фото: od.npu.gov.ua

Події
08 вересня 2022 14:40

Поліцейські затримали одесита, який до смерті побив свого знайомого через борг у 500 гривень. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції на Одещині.

Інцидент трапився 5 вересня на вулиці Головковського в Одесі. Увечері, прихопивши дерев'яний брусок, 24-річний зловмисник пішов до приятеля нібито за боргом та тачкою. За словами злочинця, боржник не хотів повертати гроші та тачку, через що він його й побив.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Про 36-річного чоловіка з розривом селезінки до поліції повідомили лікарі. Постраждалий від отриманих травм помер у лікарні.

Під час огляду місця події слідчі вилучили палицю, якою ймовірно били потерпілого і тієї ж ночі встановили особу правопорушника.

На ранок убивцю затримали на вулиці Середній. Фігурантові про підозру, зараз він у СІЗО. За навмисні тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть потерпілого, фігурантові загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах