Звіт патрульних: в Одесі затримали аматорку "російського світу"

Звіт патрульних: в Одесі затримали аматорку "російського світу".

Звіт патрульних: в Одесі затримали аматорку "російського світу". Фото: facebook.com/odesapolice

Події
09 вересня 2022 12:23

Минулої доби патрульні поліцейські Одеси обробили 890 викликів. Про це повідомила речник Патрульної поліції в Одеській області Алла Марченко.

Також правоохоронці перевірили 40 підозрілих осіб, доставили до відділення поліції семеро порушників комендантської години, виявили 10 п'яних водіїв.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

П'яний антирекорд поставив водій Kia, якого зупинили вночі на вулиці Академіка Корольова. Драггер показав результат 2, 83 проміле алкоголю у крові.

За добу сталася одна ДТП із постраждалими. Вчора ввечері на вулиці Балківській траплялася аварія за участю автомобіля Opel, мопеда та пішохода. До лікарні потрапили мотовод і жінка-пішохід. На місці працював слідчий.

Сьогодні вночі патрульні мали вивезення до Приморського району на сімейний конфлікт. Але у заявниці в телефоні виявилося багато проросійських телеграм-каналів і активне листування з абонентами РФ на підтримку збройних сил РФ. Жінку затримали.



Відео: facebook.com/odesapolice

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах