Стрілянина на Таїрова та ДТП з потерпілими: одеські патрульні відзвітували за добу

Стрілянина на Таїрова та ДТП із потерпілими: одеські патрульні відзвітували за добу.

Стрілянина на Таїрова та ДТП із потерпілими: одеські патрульні відзвітували за добу. Скриншот відео facebook.com/odesapolice

Події
10 вересня 2022 13:54

Минулої доби патрульні поліцейські Одеси обробили 951 виклик. Про це повідомила спікер Патрульної поліції в Одеській області Алла Марченко.

Також правоохоронці перевірили 43 підозрілі особи, доставили до відділення поліції шість порушників комендантської години, виявили 11 фактів керування транспортом у нетверезому стані.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Протягом доби в місті сталася одна ДТП із потерпілими. Так, учора водій автомобіля Volkswagen під час виїзду з Михайлівської площі на головну дорогу не надав переваги в русі автобусу. У результаті сталося зіткнення. До лікарні звернулися чотири пасажири маршрутного автобуса. На місці події працював слідчий.

Відео: facebook.com/odesapolice

Учора патрульні поліцейські затримали двох осіб, які здійснювали постріли на вулиці Академіка Вільямса. В одного із затриманих був схожий на зброю предмет та стріляні гільзи. На місці працювали слідчі.

Цього тижня до поліції надійшло багато повідомлень про замінування, понад 20 таких повідомлень надійшло вчора. На щастя, всі вони виявилися фейковими.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах