Резонансна пожежа на Таїрова та ідентифікація ртуті: як минула доба в одеських рятувальників

Резонансна пожежа на Таїрова та ідентифікація ртуті: як минула доба в одеських рятувальників.

Резонансна пожежа на Таїрова та ідентифікація ртуті: як минула доба в одеських рятувальників. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
11 вересня 2022 13:15

За добу, з 10 по 11 вересня, в Одеському регіоні гасили дев'ять пожеж, чотири з яких спалахнули у нашому місті. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Протягом доби в Одесі сталася одна резонансна пожежа, під час якої представники ДСНС врятували одну людину.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Так, сьогодні о 04:17 до Служби порятунку надійшло повідомлення про дим із вікна квартири на першому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку на проспекті Академіка Глушка. Прибувши на місце, рятувальники встановили, що в квартирі спалахнуло майно. Під час гасіння пожежі врятували 45-річного квартиранта. Потерпілого у стані середньої тяжкості госпіталізували з опіками нижньої кінцівки. О 04:28 займання на площі 0,2 квадратних метрів вдалося ліквідувати. Для цього від ДСНС залучали три одиниці техніки та вісім пожежників. Наразі встановлюються причина пожежі та збитки.

Учора ввечері рятувальники виїжджали до Ренійської територіальної громади Ізмаїльського району для ідентифікації ртуті.

Також за останні 24 години представники Служби порятунку один раз надавали допомогу "103". Так, у Малиновському районі Одеси, на вулиці Академіка Філатова, вони відчинили двері квартири, 52-річна господарка якої потребувала медичної допомоги.

На ліквідацію наслідків вибухів та обстрілів підрозділи Головного управління ДСНС в Одеській області протягом доби не залучалися.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах