Попри заборону: у місті Балта Одеської області запустили феєрверк

Попри заборону: у місті Балта Одеської області запустили феєрверк.

Попри заборону: у місті Балта Одеської області запустили феєрверк. Фото: facebook.com/balta.mazur

Події
11 вересня 2022 20:04

Увечері 10 вересня в місті Балта Подільського району Одеської області невідомі запустили в небо феєрверк. Відео із салютом опублікувала низка місцевих телеграм-каналів. Про це повідомляє Vgorode.

На порушення вже відреагувала місцева влада. Міський голова Балти Сергій Мазур повідомив, що обурений учорашнім фактом "вечірнього відпочинку" громадян у центрі міста і вже звернувся до керівництва Балтського відділення поліції.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Наразі обставини цієї події розслідують правоохоронці.

Відео: Телеграм-канал NEWS PODOLSK

Раніше ми писали, що в Одесі вилучили піротехнічні засоби загальною вартістю майже мільйон гривень. Факт реалізації заборонених товарів виявили представники Національної поліції Одеської області. Незаконну піротехніку вилучили та передали на відповідне тимчасове безпечне зберігання.

Нагадаємо, згідно з розпорядженням начальника Одеської ОВА Максима Марченка, з 30 червня поточного року в Одесі та Одеській області забороняються використання та продаж піротехнічних засобів, зокрема феєрверків, салютів та петард, незалежно від класу.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах