На Одещині попрощалися з воїном ЗСУ, який загинув у Донецькій області

На Одещині попрощалися з воїном ЗСУ, який загинув у Донецькій області.

На Одещині попрощалися з воїном ЗСУ, який загинув у Донецькій області. Фото: yug.today

Події
12 вересня 2022 09:29

10 вересня мешканці селища Березине Тарутинської громади Болградського району Одеської області проводили в останню путь 50-річного солдата Івана Гуденка, який 7 вересня загинув під Бахмутом Донецької області від обстрілу з РСЗВ "Град". Про це повідомляє " Юг.Today ".

Іван Гуденко родом із селища Березине, тут закінчив місцеву школу. За мирного життя Іван працював у Тарутиному на комунальному підприємстві з благоустрою, а потім перебрався до Одеси, де довгий час був співробітником охоронного агентства.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Близько п'яти років тому підписав контракт як механік-водій бойової машини піхоти і вступив до лав Збройних Сил. Воював на сході України, був двічі контужений. З початком повномасштабного вторгнення Росії на територію України поїхав на передову вже з Ужгорода Закарпатської області, де останні кілька років проживав у зв'язку із службою до ЗСУ.

Коридором пошани зустріли земляки кортеж із тілом загиблого захисника. Люди зі сльозами на очах стояли навколішки. У селищі згадують Івана Гуденка лише добрим словом. Кажуть, був завжди усміхненим, справедливим та відповідальним.

У загиблого воїна залишилися дві дорослі дочки – 29-річна Євгенія та 27-річна Світлана. Поховали солдата у рідному селищі Березине, де він народився, жив та створив свою родину.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах