Одеські патрульні відзвітували за добу: затримали чоловіка з патронами та бронежилетом

Одеські патрульні відзвітували за добу.

Одеські патрульні відзвітували за добу. Фото: facebook.com/odesapolice

Події
13 вересня 2022 11:48

Минулої доби патрульні поліцейські Одеси обробили 820 викликів. Про це повідомила речник Патрульної поліції в Одеській області Алла Марченко.

Також правоохоронці перевірили 38 підозрілих осіб, доставили до відділення поліції п'ять порушників комендантської години, виявили 10 п'яних водіїв.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За добу сталося дві ДТП із постраждалими. 12 вересня на вулиці Комарова водій автомобіля Volkswagen наїхав на жінку, яка перебігала дорогу в недозволеному місці. У результаті жінка потрапила до лікарні. А вдень того ж дня водій вантажівки МАН під час повороту з вулиці Отамана Головатого на вулицю Балківську не помітив інвалідний візок, який рухався у попутному напрямку. Внаслідок цього стався наїзд. Жінка випала з коляски та отримала тілесні ушкодження.

Вчора на автодорозі Київ-Одеса зупинили автомобіль BMW. Водій авто поводився нахабно і не давав своїх документів правоохоронцям. У його телефоні знайшли активне листування з абонентами країни-агресора. У його багажнику знайшли бронежилет, тактичний одяг та патрони до автомата Калашнікова. Чоловіка передали відповідним службам.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах