Смертельна ДТП, стрілянина та диверсантка з маршрутки: одеські патрульні відзвітували за добу

Смертельна ДТП, стрілянина та диверсантка з маршрутки: одеські патрульні відзвітували за добу.

Смертельна ДТП, стрілянина та диверсантка з маршрутки: одеські патрульні відзвітували за добу. Фото: facebook.com/odesapolice

Події
14 вересня 2022 11:48

Минулої доби патрульні поліцейські Одеси обробили 803 виклики. Про це повідомила речник Патрульної поліції в Одеській області Алла Марченко.

Також правоохоронці перевірили 49 підозрілих осіб, доставили до відділення поліції семеро порушників комендантської години, виявили 11 п'яних водіїв.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За добу сталося дві ДТП із постраждалими. Вчора ввечері на вулиці Філатова автомобіль Chevrolet наїхав на пішохода, який переходив дорогу в недозволеному місці.

Вранці на Овідіопольській дорозі автомобіль Nissan, який рухався вулицею Центральний аеропорт, зіткнувся з Mercedes, який рухався у зустрічному напрямку. Після цього він не впорався з керуванням та врізався в електропопу. Пасажир Nissan помер На місці працював слідчий.

Учора ввечері у Малиновському районі чоловік бив кота. Коли на місце приїхала поліція, то він поводився агресивно і до того ж був без документів. Його забрали до поліції.

Патрульні побачили у мережі відео того, як городяни у громадському транспорті затримали жінку, яка знімала об'єкти інфраструктури. Вони виїхали на місце та побачили в її телефоні велику кількість контактів країни-агресора та активне спілкування з ними. Також у ньому було багато фото та відео об'єктів інфраструктури. За добу з цих причин затримали ще трьох людей.

А вранці на вулиці Грушевського за орієнтуванням затримали компанію, яка викрала ВАЗ. Чотирьох людей забрали до поліції.

Також уранці п'яний чоловік почав стріляти по будинках у Малинівському районі. На нього поскаржилися сусіди та бешкетника затримали.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах