Біля Оперного театру в Одесі розбирають барикади

Біля Оперного театру в Одесі розбирають барикади.

Біля Оперного театру в Одесі розбирають барикади. Фото: facebook.com/peterodua

Події
14 вересня 2022 15:19

Сьогодні, 14 вересня, в Одесі розбирають барикади біля Оперного театру. Про це повідомляють очевидці.

Так, мішки з піском, які ще на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну уклали біля Одеського театру опери та балету, вже прибирають. На місці працюють комунальники.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що раніше комунальники прибрали оборонні конструкції із центру Одеси, встановлені на початку війни з Росією, щоб відновлювати економіку.

Зазначимо, зараз Одеська національна опера готує прем'єру опери "Катерина" Алекандра Батьківщина за мотивами твору Тараса Шевченка. У театрі зазначають, що це буде наймасштабніша за часів Незалежної України постановка театру з ексклюзивної музики та лібрето. У виставі одночасно на сцені буде одночасно задіяно сотню виконавців, спеціально для неї створено тисячу ексклюзивних костюмів, унікальні сценічні декорації та автентичні музичні інструменти.

Світова прем'єра опери відбудеться 17 вересня на Міжнародному фестивалі мистецтв "Оксамитовий сезон в Одеській опері". Ще один показ вистави відбудеться 18 вересня.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах