Напоготові 28 ракет: обстановка на Одещині від ОК "Південь"

Напоготові 28 ракет: обстановка на Одещині від ОК "Південь".

Напоготові 28 ракет: обстановка на Одещині від ОК "Південь". Фото: reuters.com

Події
15 вересня 2022 15:48

Стала відома поточна оперативна обстановка на Одещині та на півдні України станом на 13:00 15 вересня. Про це повідомляє Оперативне Командування "Південь".

Так, ситуація в нашій операційній зоні залишається стабільно складною, але контрольованою силами оборони. У Чорному морі біля узбережжя Криму несуть бойове чергування 14 бойових кораблів, у тому числі чотири носії крилатих ракет "Калібр" загальним залпом 28 ракет і три великі десантні кораблі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації



Сили оборони продовжуються вогневе ураження логістики та транспортних шляхів для запобігання введенню в бій резервів ворога.
Протягом ночі ракетно-артилерійські підрозділи військ Сил оборони виконали понад 140 вогневих завдань, у тому числі в районі зосередження живої сили та бойової техніки ворога у передмісті Херсона. Забезпечили стійкий вогневий контроль Каховського мосту, що унеможливлює його ремонт та використання. Підтверджено втрати ворога у кількості 12-ти окупантів та семи одиниць автомобільної техніки. Інші втрати уточнюються.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах