В Одесі заочно засудили бойовика з ДНР

В Одесі заочно засудили бойовика із "ДНР".

В Одесі заочно засудили бойовика із "ДНР". Фото ілюстративне: ssu.gov.ua

Події
15 вересня 2022 16:22

В Одесі заочно засудили бойовика незаконних збройних формувань ДНР на 14 років позбавлення волі. Про це повідомляє пресслужба СБУ на Одещині.

Так, мешканець Одеської області з власної ініціативи у червні 2014 року приєднався до незаконного збройного формування так званої армії Південного Сходу, Луганського народно-визвольного батальйону "Зоря".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як старший командир-стрілець штурмової роти угруповання терористів він брав участь у бойових діях проти українських військових підрозділів на території Донецької та Луганської областей. Згодом бойовик приєднався до терористичної організації ДНР. У складі так званої "народної міліції" він перебуває наразі на посаді охоронця полку охорони військової комендатури у Донецьку. Слідство довело участь бойовика у терористичній організації (частина перша статті 258-3 Кримінального кодексу України).

Приморський районний суд Одеси призначив покарання у вигляді 14 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Початок терміну відбування покарання засудженому обчислюватимуться з дати його затримання та реального виконання покарання.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах