Осіння прохолода та дощі: яка погода буде в Одесі наступного тижня

Осіння прохолода та дощі: яка погода буде в Одесі наступного тижня.

Осіння прохолода та дощі: яка погода буде в Одесі наступного тижня. Фото: izvestia.kharkov.ua

Події
18 вересня 2022 18:51

За прогнозами синоптиків, протягом наступного тижня в Одесі буде переважно хмарна погода. На всі дні, крім понеділка, прогнозують короткочасні дощі. Удень стовпчик термометра не опускатиметься нижче +15°С, а в деякі дні підніметься до +18–20°С.

Про це повідомляє Український Гідрометеорологічний центр.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

19 вересня

Уночі та вранці ясно. Удень та ввечері буде хмарно. Уночі та вранці вітер дутиме із заходу, удень та ввечері – з південного заходу. Швидкість вітру становитиме 2–7 метрів за секунду, проте вночі його пориви подекуди сягатимуть 12 метрів за секунду. Температура вночі – +13–15°С, удень – +18–20°С.

20 вересня

Уночі пройде короткочасний дощ. Уранці буде ясно. Удень очікується мінлива хмарність. Також хмарно буде ввечері. Вітер уночі – західний, уранці та вдень – північно-західний, увечері – південно-західний. Швидкість вітру становитиме 3–7 метрів за секунду. Температура вночі – +15–17°С, удень – +17–19°С.

21 вересня

Уночі, уранці та вдень очікуються короткочасні дощі. Увечері буде хмарно. Уночі та вранці вітер дутиме з півдня, удень – з південного заходу, а ввечері – з північного заходу. Швидкість вітру становитиме 4–6 метрів за секунду. Температура повітря вночі – +15–16°С, удень – +17–18°С.

22 вересня

Уночі та ввечері буде ясно. Зранку пройдуть короткочасні дощі. Удень буде хмарно. Вітер уночі та вранці – північно-західний, удень та ввечері – північний. Швидкість вітру становитиме 5–6 метрів за секунду, проте вдень його пориви подекуди сягатимуть 11 метрів за секунду. Температура вночі – +13–15°С, удень – +16–18°С.

23 вересня

Уночі та ввечері буде хмарно. Зранку пройдуть короткочасні дощі. Також дощ очікується вдень. Вітер уночі та вдень – північний, уранці – північно-східний, увечері – північно-західний. Швидкість вітру становитиме 5–7 метрів за секунду, проте вранці та вдень його пориви подекуди сягатимуть 11–12 метрів за секунду. Температура вночі – +12–14°С, удень – +15–16°С.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах