В Одесі за здирництво затримали керівника підрозділу "Укрзалізниці"

В Одесі за здирництво затримали керівника підрозділу "Укрзалізниці".

В Одесі за здирництво затримали керівника підрозділу "Укрзалізниці". Фото: theloadstar.com

Події
19 вересня 2022 11:35

В Одесі затримали керівника одного із підрозділів регіональної філії "Одеська залізниця". Він вимагав та отримував від місцевої підприємниці побори за безперешкодну торгівлю продуктами у приміських поїздах та на території вокзалів. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції на Одещині.

Правопорушника затримали на місці злочину.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Правоохоронці встановили, що посадова особа пригрозила підприємцям всіляко перешкоджати або взагалі скасувати її торгівлю, якщо вона щомісячно не платитиме їй особисто по 25 тисяч гривень.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру у злочині, передбаченому частиною третьою статті 368 Кримінального кодексу України. Мова йде про отримання посадовою особою неправомірної вигоди для себе за не вчинення такою посадовою особою на користь надає неправомірну вигоду, дій з використанням службового становища, пов'язану з вимогою неправомірної вигоди, вчинене повторно. Чоловікові загрожує від п'яти до десяти років із позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років із конфіскацією майна.

Підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах