Перевертень на Пересипу та затримання сепаратистів: як пройшли вихідні у поліції в Одесі

Одеські патрульні відзвітували за добу.

Одеські патрульні відзвітували за добу. Фото: facebook.com/odesapolice

Події
19 вересня 2022 12:04

За минулі вихідні патрульні поліцейські Одеси опрацювали 1665 викликів. Про це повідомила речник Патрульної поліції в Одеській області Алла Марченко.

Також правоохоронці перевірили 59 підозрілих осіб, доставили до відділення поліції 25 порушників комендантської години, виявили 29 п'яних водіїв.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Сталося три ДТП із постраждалими. Так, у суботу ввечері на вулиці Комарова зіткнулися авто Hyundai та мопед. Постраждав мотоводій.

Вдень у суботу на перехресті вулиць Ільфа та Петрова з вулицею Академіка Глушка зіткнулися мотоцикл Suzuki та ВАЗ. За попередньою інформацією, водій Suzuki не врахував небезпеки під час маневрування. Постраждав мотоводій.

Увечері в неділю в районі Сьомої Пересипської перекинувся легковик. Водій виявився п'яним. Пасажирів забрали до лікарні.

На вихідних затримали двох людей із проросійськими поглядами. Вони агітували та підтримували дії країни-агресора.

Також спікер патрульної поліції на Одещині Алла Марченко розповіла подробиці ранкової ДТП на Добровольського, внаслідок якої постраждали шестеро людей. За попередньою інформацією, водій автокрана був у стані алкогольного сп'яніння. Він зіткнувся з маршруткою та ще кількома авто. До лікарні потрапили шестеро людей.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах