Пляжні волейболістки із Чорноморська перемогли на чемпіонаті світу

На фото тренер Тетяна Сухіна (у центрі), Дар'я Романюк (ліворуч) та Єва Сердюк (праворуч) на чемпіонаті Європи (U-18).

На фото тренер Тетяна Сухіна (у центрі), Дар'я Романюк (ліворуч) та Єва Сердюк (праворуч) на чемпіонаті Європи (U-18). Фото: НОК в Одеській області

Події
19 вересня 2022 14:34

Спортсменки з міста Чорноморськ Одеської області Дар'я Романюк та Єва Сердюк перемогли на молодіжному Чемпіонаті світу з пляжного волейболу у турецькому Ізмірі. Про це повідомляє відділення Національного олімпійського комітету України на Одещині.

У фіналі 18-річні волейболістки здолали американський дует Мірайа Мессі/Ешлі Патер з рахунком 2-0 (21:17, 21:18) та вибороли золоті медалі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За весь чемпіонат українки не програли жодної партії.

Зазначимо, що першу медаль чемпіонату світу з пляжного волейболу в історії одеського спорту відзначили в олімпійському комітеті.

Нагадаємо, що п'ятиразовий одеський чемпіон із синхронного плавання Дмитро Мей захищає Україну на передовій. Так він є чемпіоном у мікс-дуеті і вже кілька місяців захищає Україну від окупантів.

Також ми повідомляли, що три каратистки з Одеської області стали чемпіонками з карате в Баку: Аніта Серегіна, Анжеліка Терлюга та Анастасія Степашко. Вони вибороли три медалі на турнірі "К1 Прем'єр-ліга".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах