Одеська область втратила ще чотирьох захисників

Одеська область втратила ще чотирьох захисників.

Одеська область втратила ще чотирьох захисників. Фото: pravda.com.ua

Події
19 вересня 2022 16:05

Ще чотири жителі Одеської області загинули на російсько-українській війні.

Так, 20 вересня в Арцизькій громаді в останню путь проведуть загиблого на фронті Героя – Юрія Геннадійовича Цуканова. Родина Юрія переїхала до нашої громади з Миколаєва з початку війни. Мати загиблого Героя забажала поховати сина в Арцизькій громеді. Конвой із тілом захисника вирушить о 9:00 з Арцизької лікарні та попрямує через село Делень та село Новоселівка до села Нова Іванівка, де відбудеться церемонія похорону. Усіх небайдужих мешканців просять взяти участь у заходах, утворити живий коридор: в Арцизі від вулиці Добровольського – Будівельників – Соборна, у селах Делень та Новоселівка у напрямку руху до села Нова Іванівка та у селі Нова Іванівка (вулиця Електрична – Болгарська).

Юрій Геннадійович Цуканов.Юрій Геннадійович Цуканов. Фото: arciz-rada.gov.ua

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Завтра Болград зустрічатиме 32-річного солдата Олександра Петрова, який загинув на Херсонщині. Як повідомили у Болградській міській раді, він загинув 16 вересня під час виконання бойового завдання щодо проведення наступальних дій. Ворог здійснив артилерійський обстріл зі ствольної артилерії та стрілецької зброї, внаслідок чого Олександр отримав поранення та від отриманих ран помер у лікарні Миколаєва. Чоловіка призвали на військову службу з мобілізації Болградським РТЦК та СП (колишнім військкоматом) 15 березня. Завтра у Болграді планується молебень на честь пам'яті загиблого о 13:00 – 13:40 у Будинку прощання біля моргу. "Живий" коридор орієнтовно відбудеться о 13:30-14:00 за маршрутом вулицями Поштова – Заводська.

Олександр Петров.Олександр Петров. Фото: facebook.com/Bolgradsovet

Цього ж дня в Ізмаїлі прощатимуться з 45-річним мешканцем міста, старшим сержантом Володимиром Сидоренком, який загинув поблизу села Костромка Бериславського району Херсонської області 8 вересня. Про це повідомила його дружина Тетяна Сидоренко.

Володимир народився 22 березня 1977 року в маленькому селі Субота Джанкойського району, але з 2000 року мешкає в Ізмаїлі, оскільки родом із села Броска Саф'янівської громади був його батько. З 2015 до 2017 року був на контрактній службі в Ізмаїльському прикордонному загоні на посаді водія-механіка. Січень 2016 року періодично виконував бойові завдання на території Донецької та Луганської областей, був ветераном АТО.

У загиблого залишилися дружина Тетяна та троє дітей – 20-річна Катерина, 13-річна Єлизавета та 11-річний Антон.

Володимир Сидоренко.Володимир Сидоренко. Фото: facebook.com/tatyana.shvec.5

Також, як повідомила одеситка Ірина Любімова, на російсько-українській війні загинув одесит Ігор Ліс. З ним попрощалися 18 вересня о 12:00 біля Будинку Офіцерів на вулиці Пирогівська 7/9.

Ігор Лис.Ігор Лис. Фото: facebook.com/irina.korotkevic

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах