Моряк з Одеси, який є розвідником, розповів свою історію

Моряк з Одеси, який слугує розвідником, розповів свою історію.

Моряк з Одеси, який слугує розвідником, розповів свою історію. Фото: facebook.com/28brigade

Події
21 вересня 2022 13:02

Старший солдат Одеської розвідувальної роти 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу Костянтин вступив до лав ЗСУ одразу після початку повномасштабного вторгнення. Його історію опублікували на сторінці бригади.

Костянтин із позивним "Одеса" протягом восьми років працював помічником капітана судна, коли на батьківщині прогриміли перші вибухи, то він негайно став на захист країни.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"24 лютого почалася повномасштабна війна, 25-го я вже пішов до армії. Розповів, що знаюся на топографії, тому мені запропонували піти у розвідку і попередили, що підрозділ ось-ось має йти на фронт. Я, звичайно, погодився", - згадав Костянтин.

За цей час "Одеса" разом зі своїми бойовими побратимами встиг взяти участь у багатьох складних операціях. Зокрема, самостійно чи координуючись із іншими підрозділами, вони влаштовували для ворожих військ безліч засідок, у тому числі жоден окупант не виходив живим.

Одного разу ми перехоплювали росіян, які намагалися відійти з засідки наших колег-розвідників. Тоді старший нашої групи почув рух серед каналу і мовчки потягся за гранатою. Я дав знати, що зрозумів його і теж потягнувся за своєю. усім, що в нас було", - розповів "Одеса".

Про своїх побратимів Костянтин розповідає з усмішкою та гордістю. За цей час вони стали йому другою родиною, яка тримає бойовий дух, незважаючи на втому та небезпеку.

"Хлопці великі молодці. Особливо зараз, коли розпочався контрнаступ, вони не лише викладаються на максимум, а й допомагають, якщо в тебе щось не виходить. Працювати в такому колективі одне задоволення. І ми працюємо майже без відпочинку, бо хочемо як якнайшвидше вибити окупантів, як це зробили на Харківщині", - додав Костянтин.

Найбільше душа "Одеси" тягнеться зараз до моря. Як він сам ділиться, йому не вистачає рідного морського повітря. Тож коли Україна переможе, хоче відпочити на одному із одеських пляжів. А поки що радить українцям не зволікати і допомагати.

"Не можна цю війну просто пересидіти перед телевізором. Якщо ви знаєте, що вмієте щось, що наблизить нашу перемогу – робіть це. І починайте вже, бо кожен внесок важливий", – резюмував Костянтин.

  • Моряк з Одеси, який є розвідником, розповів свою історію фото
  • Моряк з Одеси, який є розвідником, розповів свою історію фото 1
  • Моряк з Одеси, який є розвідником, розповів свою історію фото 2
  • Моряк з Одеси, який є розвідником, розповів свою історію фото 3

Моряк з Одеси, який є розвідником, розповів свою історію фото



Усі фото: facebook.com/28brigade

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах