Іноземна мова – перспективна інвестиція у своє майбутнє

Іноземна мова – перспективна інвестиція у своє майбутнє - фото

Іноземна мова – перспективна інвестиція у своє майбутнє - фото

Події
22 вересня 2022 12:30

Іноземна мова – перспективна інвестиція в себе. Місія центру європейських мов ORATORICA – сприяти легкому та ефективному вивченню іноземних мов.

Якщо ви хочете вивчати англійська мова в Одесі, Oratorica – саме те місце, де іноземні мови викладаються за інтерактивними, інноваційними та сучасними методиками.

Зручний розклад, інтерактивний метод навчання, професійний підхід, затишні класи та атмосфера, малокомплектні групи - те, за що студенти різного віку полюбили центр Oratorica, де крім англійської викладають також: німецьку, французьку, італійську, іспанську та польську мову.

Курси Ораторика розроблені з урахуванням вікових особливостей студентів. Курси для дорослих базуються на комунікативній методиці, що допомагає студентам використовувати мову у повсякденному житті.

Заняття для дітей включають різні майстер класи, що дозволяє вивчати мову в ігровій формі..

Для підлітків проводяться розмовні клуби, де студенти відточують комунікативні навички та навчаються впевнено спілкуватися.

Oratorica є офіційним партнером всесвітньо відомого видавництва Cambridge (підручники англійської) та Hueber (книги з вивчення німецької мови). Студенти можуть купувати підручники за собівартістю та користуватися всіма благами сучасного навчання. Вони отримують доступ до програм, аудіо, відео та тренажерів слів та граматики.

Якщо ж ви хочете вивчати німецька мова в Одесі, але вас лякає її складність, то знайте, що німецька може бути різною: веселою, часом вражаючою довжиною своїх слів, а іноді складною, але і з цим чудово справляються викладачі Oratorica. На першому плані стоїть оволодіння мовою та застосування її на практиці, щоб студенти могли використовувати її в різних повсякденних ситуаціях.

Головна мета викладачів центру Oratorica – створити доброзичливу атмосферу та мотивувати студентів до навчання, допомагаючи їм рости та розвиватися.

Більше 10 000 студентів у всіх філіях Oratorica пройшли навчання та змінили своє життя. На початку 2020 року школа Oratorica отримала нагороду від міжнародного сервісу з підбору курсів Enguide "Курси іноземних мов №1 в Одесі та регіоні".

Записатися на безкоштовний урок, а також дізнатися більше інформації можна за номером:

📌5-а Фонтана 📞(095) 053 26 25

📌селище Котовського 📞(095) 053 26 01

📌Вся Україна 📞+380 95 053 24 69

або на сайті: www.oratorica.ua/ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах