Звіт патрульних: в Одесі за добу сталося три ДТП із постраждалими

Одеські патрульні відзвітували за добу.

Одеські патрульні відзвітували за добу. Фото: facebook.com/odesapolice

Події
22 вересня 2022 12:23

Минулої доби, з 21 по 22 вересня, патрульні поліцейські Одеси опрацювали 837 викликів. Про це повідомила речник Патрульної поліції в Одеській області Алла Марченко.

Також правоохоронці перевірили 49 підозрілих осіб, доставили до відділення поліції шість порушників комендантської години, виявили 15 п'яних водіїв.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також на вулицях міста сталося три ДТП із постраждалими. На вулиці Педагогічній зіткнулися два авто. До лікарні потрапила дитина-пасажир.

На вулиці Радісний водій автомобіля Renault відчинив двері і не переконався у безпеці. В результаті водій велосипеда врізався у машину. До лікарні потрапив підліток.

На перехресті вулиць Центральний аеропорт та Овідіопольська дорога водій Volkswagen не впорався з керуванням та виїхав за межі проїжджої частини та наїхав на огорожу. До лікарні потрапили водій та пасажир.

Увечері у Суворовському районі на одному з дитячих майданчиків чоловік, погрожуючи ножем, украв у підлітка велосипед. На місце викликали патрульних, які знайшли злодія. Хлопчик його впізнав.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах