Одеська область втратила ще одного захисника

Одеська область втратила ще одного захисника.

Одеська область втратила ще одного захисника. Фото: facebook.com/Renitg2020

Події
23 вересня 2022 16:34

Ще один мешканець Одеської області, уродженець Ренійської громади, Анатолій Семененко загинув на російсько-українській війні. Про це повідомила Ренійська міськрада.

Так, капітан 30-ї окремої механізованої бригади командир другої механізованої роти першого механізованого батальйону загинув 19 вересня під час виконання важкого бойового завдання під Донецьком.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Семененко воював у найгарячіших і найнебезпечніших точках і за свої подвиги отримав нагороди: орден "Богдана Хмельницького" третього ступеня, орден "За мужність" третього ступеня, "Козацький хрест" другого ступеня, відзнаку РНБО третього ступеня, Нагрудний "Знак Пошани" за зразкову службу,/10 та 15 років сумлінної служби/, а також нагороди за участь у миротворчих місіях.

Анатолій із дитинства професійно займався футболом і далі грав у складі збірної бригади як ветеран АТО. У нього також є грамоти та медалі з футболу.

У загиблого залишилися дружина та двоє синів.

Одеська область втратила ще одного захисника.Одеська область втратила ще одного захисника. Фото: facebook.com/Renitg2020

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах