Намагався потрапити до Молдови: на Одещині затримали ще одного ухилянта

Намагався потрапити до Молдови: на Одещині затримали ще одного ухилянта.

Намагався потрапити до Молдови: на Одещині затримали ще одного ухилянта. Фото: facebook.com/Izmpz

Події
24 вересня 2022 16:19

У Болградському районі Одеської області офіцерський прикордонний наряд затримав порушника державного кордону. Про це повідомили у пресслужбі Ізмаїльського прикордонного загону.

Так, поблизу села Кочубей прикордонники Ізмаїльського загону затримали 22-річного молодика, який намагався потрапити до Молдови незаконним шляхом, через так званий "зелений коридор".

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Прямуючи в бік кордону, ухилист помітив прикордонну вежу і одразу кинувся бігти в протилежний від неї бік, проте горе-мандрівника вчасно помітив і зупинив офіцерський наряд, який ніс службу неподалік.

За спробу порушення державного кордону на фігуранта склали процесуальні документи за статтею 204-1 Кодексу України про адміністративні порушення "Незаконний перетин або спроба незаконного перетину державного кордону України". За законом, за таке правопорушення фігуранту загрожує покарання у вигляді накладення штрафу від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб. Рішення по справі ухвалить суд.

Раніше прикордонники Ізмаїльського загону затримали на державному кордоні трьох чоловіків призовного віку. Двоє з них намагалися потрапити до молдавського міста Тараклія, а третє – до молдавського села Валя-Пержей.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах