Теплі вересневі дні: яка погода буде в Одесі наступного тижня

Теплі вересневі дні: яка погода буде в Одесі наступного тижня.

Теплі вересневі дні: яка погода буде в Одесі наступного тижня. Фото: freepik.com

Події
25 вересня 2022 19:05

За прогнозами синоптиків, протягом наступного тижня в Одесі буде переважно хмарна чи ясна погода. У вівторок та середу можливі короткочасні дощі. Удень стовпчик термометра не опускатиметься нижче +19°С, а в деякі дні підніметься до +22–23°С.

Про це повідомляє Український Гідрометеорологічний центр.

26 вересня

Протягом доби буде хмарно. Уночі та вранці вітер дутиме з південного заходу, удень та ввечері – з півдня. Швидкість вітру становитиме 6–8 метрів за секунду, проте вранці, удень та ввечері його пориви подекуди сягатимуть 12–13 метрів за секунду. Температура вночі – +17–18°С, удень – +21–22°С.

27 вересня

Уночі буде хмарно. Уранці та ввечері пройдуть короткочасні дощі. Удень буде хмарно. Вітер уночі – західний, уранці – східний, удень та ввечері – південний. Швидкість вітру становитиме 6–10 метрів за секунду, проте вранці, удень та ввечері його пориви подекуди сягатимуть 12–13 метрів за секунду. Температура вночі – +18–19°С, удень – +20–21°С.

28 вересня

Уночі очікуються короткочасні дощі. Решту доби буде злегка хмарно. Вночі вітер дутиме з півдня, а вранці, удень та ввечері – з південного заходу. Швидкість вітру становитиме 5–9 метрів за секунду, проте вранці та ввечері його пориви подекуди сягатимуть 11–12 метрів за секунду. Температура повітря вночі – +18–19°С, удень – +22–23°С.

29 вересня

Упродовж доби очікується ясна погода. Вітер дутиме з заходу зі швидкістю 4–7 метрів за секунду, проте вранці його пориви подекуди сягатимуть 13 метрів за секунду. Температура вночі – +16–18°С, удень – +19–21°С.

30 вересня

Уночі та вдень буде хмарно, вранці та ввечері – ясно. Уночі вітер дутиме з південного заходу, а решту доби – з півдня. Швидкість вітру становитиме 4–7 метрів за секунду. Температура вночі – +18°С, удень – +20–21°С.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах