ДТП із постраждалими та затримання хулігана: одеські патрульні відзвітували за вихідні

Одеські патрульні відзвітували за добу.

Одеські патрульні відзвітували за добу. Фото: скріншот зі сторінки facebook.com/odesapolice

Події
26 вересня 2022 11:38

Минулими вихідними, з 25 по 26 вересня, патрульні поліцейські Одеси опрацювали 1652 виклики. Про це повідомила речник Патрульної поліції в Одеській області Алла Марченко.

Також правоохоронці перевірили 67 підозрілих осіб, доставили до відділення поліції 35 порушників комендантської години, виявили 35 п'яних водіїв.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також на вулицях міста сталося дві ДТП із постраждалими. У суботу вранці в Малиновському районі на перехресті вулиць Полтавської та Кострова зіткнулися Toyota та Smart. До лікарні відвезли водія автомобіля Smart. Причини ДТП встановлять слідство. У неділю ввечері на вулиці Академіка Корольова автомобіль Nissan наїхав на 17-річного пішохода. Потерпілого забрали до лікарні.

Сьогодні вночі патрульні отримали виклик на вулицю Асташкіна. Там невідомий чоловік бив вікна. На місці виклику інспектори виявили пошкоджені двері та плитку на будинку. Під час обстеження прилеглої території правоохоронці виявили чоловіка з металевою табличкою в руках. Охоронець будинку повідомив, що саме цей чоловік завдав руйнувань. Правопорушника забрали відділення поліції для подальшого розгляду справи.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах