В Одеську область потрапили небезпечний сир та сосиски

В Одеську область потрапив небезпечний сир та сосиски.

В Одеську область потрапив небезпечний сир та сосиски. Фото ілюстративне: vilkin.pro

Події
27 вересня 2022 09:12

В Одеську область завезли небезпечний сир та сосиски з Італії. Про це повідомили у пресслужбі Держпродспоживслужби на Одещині.

Так, фахівцям надійшло повідомлення системи швидкого реагування про виявлення бактерії Listeria monocytogenes у сирі Asiago Pressato та сосисках з м'яса птиці Wurstel, що експортуються з Італії (виробники: Latteria sociale di bolzano vicentino; Agricola Tre valli Soc.Coop. Італія).

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Попереджаємо про можливість реалізації цієї продукції на території регіону, а також повідомляємо операторів ринку про необхідність вилучити її з обігу та письмово проінформувати про виявлену невідповідність Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області", – сказано у повідомленні Держпродспоживслужби.

Бактерія Listeria monocytogenes – збудник листериозу. Це серйозна харчова інфекція, вона небезпечна для маленьких дітей, вагітних жінок, людей з низьким імунітетом та людей похилого віку. Серед симптомів: нудота та блювання, біль у животі, діарея чи запор, головний біль та постійна лихоманка.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах