Із портів Одеської області вийшли ще п'ять судов із зерном

З портів Одеської області вийшли ще п'ять судов із зерном.

З портів Одеської області вийшли ще п'ять судов із зерном. Фото: facebook.com/MinInfra.UA

Події
28 вересня 2022 10:56

28 вересня, в рамках реалізації "зернової ініціативи", з портів Одеської області вийшли чотири судна. Вони перевозять 115 тисяч тонн агропродукції. Про це повідомили у пресслужбі Міністерства інфраструктури України.

Так, судна вийшли з портів "Чорноморськ" та "Південний" до країн Африки, Азії та Європи".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

При цьому зазначається, що суховантажне судно MAGNUM FORTUNE перевозить 51 тисяч тонн української пшениці для Бангладеша, а ALMERAY - 32,4 тисячі тонн кукурудзи для Лівії.

Майже за два місяці роботи "зернового коридору" з одеських портів вийшли 235 суден із 5,4 мільйонів тонн агропродукції, призначеної для країн Азії, Європи та Африки.

З портів Одеської області вийшли ще п'ять суден із зерном.З портів Одеської області вийшли ще п'ять суден із зерном. Фото: facebook.com/MinInfra.UA

Раніше ми повідомляли, що 27 вересня з портів Одеської області вийшли дев'ять суден, серед яких найбільший кейпсайз MARAN EXCELLENCE, а також NORD WIND із 27,3 тисяч тонн української пшениці для Тунісу.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах